Els Ports torna a la normalitat després de la neu i d’un dia de neteja

Exceptuant alguns camins tallats a camions i articulats

El departament de bombers de Diputació de Castelló ha estat treballant durant tota la jornada del dimecres en les tasques de neteja de vials per tot l’interior de Castelló afectat per les nevades, especialment en la zona nord. Les màquines del Consorci han pogut treballar en totes les rutes que tenen assignades, deixant netes aquestes carreteres, a excepció d’un tram CV-105 entre Boixar i la Pobla de Benifassà, que aquest matí encara romania tallada.

Encara així, es va netejar de neu i és transitable la ruta alternativa per Fredes. El treball del Consorci va estar intens durant tot el dia, per la qual cosa es pot tots els municipis de l’interior afectats per les nevades van aquedar comunicats durant el matí de dimecres.

A més de les màquines llevaneu, durant la jornada del dimecres s’ha treballat també amb les màquines saler, en previsió de risc de formació de plaques de gel que s’esperen per la nit de dijous a divendres. Es preveu que durant avui es continue escampant sal de manera generalitzada per totes les rutes i repassant amb la llevaneu aquells punts que siga necessari.

Amb el servei de neteja pertinent s’han recuperat ja aquest matí les rutes escolars i la reobertura de camins rurals que no es van poder fer ahir tot i que al caure la nit la major part d’ells ja estaven nets. També s’han restablert serveis com el centre de dia i altres que es van veure afectats per la nevada d’ahir pel que la comarca ha tornat ja a la normalitat. Per ara, la neu es va desfent i el que s’espera és que en les pròximes hores gele fortament i es quede tot aquesta aigua convertida en gel.

En les teulades noves, com en la zona del Tint de Morella, la neu cau al carrer pel que s’ha d’anar en precaució , però ho fa a poca a poc i sense suposar grans blocs que posen en greu perill la seguretat dels vianants.

Directe