Es compleixen les previsions i Els Ports es desperta amb vora 15 cm de neu

El transport escolar no funciona avui a la nostra comarca, però les escoles han obert les portes

Es compleixen les previsions i Els Ports es desperta amb vora 15 cm de neu

La comarca dels Ports s’ha despertat amb un mantell de 15 cm de neu. La borrasca Isaak va arribar un poc més tard del que esperàvem, però a darreres hores de la vesprada de dimarts ja començava a pintar de blanc el nord de la província de Castelló, i no ha parat en tota la nit.

Encara ara, a meitat matí de dimecres continua caient, mansament, la neu i l’aigua als pobles del nord de Castelló.

El parc de bombers voluntaris dels Ports aquesta matinada ja ha hagut d’actuar al rescat d’una persona quin vehicle va quedar atrapat pel gel entre Vallibona i Rossell.

Al llarg del matí les màquines del consorci i les dels bombers forestals, estan realitzant la neteja pel recorregut que cada equip té assignat per tal de recuperar la normalitat en la circulació viària, perquè a primeres hores pràcticament tota la xarxa secundària estava en nivell negre.

Calculen que a migdia es podrà circular per totes les carreteres, encara que en molts de casos es continuaran recomanant cadenes o neumàtics de neu.

A la nacional 232, la direcció general de trànsit, en l’informe de les 8 del matí donava tallada la carretera en el tram del port de Torremiró i prohibit a camions i articulats el tram de Querol, amb l’obligació de cadenes o neumàtics de neu.

El transport escolar no funciona avui a la nostra comarca, però les escoles sí han obert les portes.

Directe