Els bombers netegen carreteres principals i secundàries

La N-232 ja està oberta i durant el matí s'ha anat netejant l’accés a tots els pobles

El dispositiu de nevades està completament activat als Ports amb la retirada de la neu com a actuació principal especialment en la N-232 que s’ha pogut fer a primeres hores del matí i després s’han centrat en l’accés als pobles més allunyats de la xarxa principal de carreteres com Castell de Cabres, Herbers o Portell.

Les màquines llevaneus no pararan, en la zona de l’hostal nou continuen treballant i preparant especialment la sal per previndre les plaques de gel que es formaran demà i divendres quan es donen temperatures de quasi 10 graus sota zero.

Durant la nit ha hagut algun problema com mostren aquestes imatges amb un rescat a Vallibona d’un cotxe atrapat que van poder ajudar els bombers. A banda de les sis llevaneus de Morella hi ha més llevaneus treballant en la zona de Tinença o Vilafranca.

Jorge Ferreras és coordinador de zona dels bombers

Els centres escolars de la zona han obert en la seua gran majoria, però en alguns casos com Portell no han obert les seues portes perquè els mestres no viuen en la zona. 14 rutes de transport han estat suspeses avui i els serveis sanitaris estan actius també en la major part de poblacions en Portell hi ha metges de guàrdia al poble però s’ha de contactar prèviament amb el centre de salut de Forcall.

Directe