L’alumnat del taller d’ocupació d’atenció sociosanitària farà les pràctiques al Centre de Dia

Ja han realitzat tallers teòrics i ara iniciem la formació pràctica

L’alumnat del taller d’ocupació d’atenció sociosanitària farà les pràctiques al Centre de Dia

El passat mes de novembre va començar el taller d’ocupació d’atenció sociosanitària de persones en el domicili a Morella. Així, després d’un trimestre de formació han realitzat diferents classes teòriques i iniciat les pràctiques i simulacions amb el material adquirit per a estes funcions. A més, està previst que pròximament ja facen pràctiques reals al Centre de Dia i en els domicilis de les usuàries i usuaris.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “el taller té molt bona resposta de manera que tant l’alumnat com el professorat realitzen la formació amb molt bon ambient”. L’edil també ha remarcat que “es tracta d’una formació molt important per a Morella i ampliar els serveis amb què compta la ciutat, sobretot aquells que tenen relació amb la gent gran i les seues necessitats”. Malú ha explicat que “per a acollir esta formació hem adquirit material i equipament perquè siga un taller complet i donar el millor servei possible” i ha afegit que “durant els pròxims mesos estan previstes noves formacions dins del taller relacionades amb nutrició, igualtat, sanitat i serveis socials”.

Ampliació del
Centre de Dia

Pel que fa a les obres del Centre de Dia de Morella, actualment es desenvolupa la primera fase d’aquest projecte, la qual està centrada en la distribució d’aquest lloc que ocupava l’antiga Escola de Música i la plaça del Tint. Esta setmana, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Malú Blasco, i el regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, han visitat el nou espai junt amb la direcció del Centre de Dia. Aquestes obres compten amb un pressupost de 250.000 euros i l’ajuda de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i o afecten el servei de l’actual centre.

S’ha d’explicar que, actualment el servei d’atenció a la gent gran del Centre de Dia de Morella compta amb un total de 25 places, totes cobertes. El projecte d’ampliació augmentarà aquest nombre fins a les 45 usuàries. A més, també suposarà la contractació de professionals per a prestar un servei complet. Les obres també milloraran l’aïllament tèrmic de tot l’edifici, així com habilitarà nous espais per a oferir els serveis interns del centre com el de logopeda o fisioteràpia.

Directe