El Carnaval de Vinaròs estrena vídeo promocional

Les reines i rei del Carnestoltes 2023 llueixen banderoles a l'Avinguda País Valencià

Com ja va sent tradicional cada any, han quedat instal·lades les banderoles amb les reines i rei del Carnestoltes 2023 al llarg de la Avda Pais Valencià. “Enguany han estat esponsoritzades per l’empresa Acciona, encarregada de la neteja viària de la nostra ciutat”, apunten des de l’organització.

Aquest dijous s’ha donat a conèixer el vídeo promocional del Carnestoltes 2023 que pot visualitzar-se en el canal de YouTube. En aquest vídeo, l’autor, Jordi Febrer ha volgut mostrar tot el procés pel qual passa una reina amb la creació del seu vestit fins que ix a l’escenari. “Esment especial a totes aquelles persones que intervenen en aquest procés, des de dissenyadors a maquilladores, passant per modistes, ferrers… És important visibilitzar tot el treball i professionals que any rere any posen el seu gra de sorra perquè les reines brillin en l’escenari. Ha estat una producció realitzada en només 10 dies, des de la idea original, la creació del guió fins a l’edició final del metratge”, continuen explicants.

Concurs
d’Aparadors

D’altra banda i una vegada finalitzat el termini d’inscripció per al concurs d’aparadors de Carnestoltes, 12 han estat els establiments que han formalitzat la seva inscripció. Entre ells es repartiran els tres premis establerts de 500 euros, 300 euros, i 200 euros, que atorga la regidoria de Comerçio de l’Ajuntament de Vinaròs.

El jurat estarà compost per Paula Cerdà, regidora de Festes, Comerç i Joventut, Cristian Graciá, president de la gestora de la Comissió Organitzadora del Carnestoltes i dues reines o reis del Carnestoltes 2023. El jurat visitarà els propostes presentades el dia 3 i 4 en horari comercial i els guanyadors del concurs es faran públics el dimarts 7 de febrer als 19 h., amb el corresponent lliurament de premis en la Cotxera de Batet, seu temporal del museu de Carnestoltes.

Directe