Portell destina 246.000 euros a la creació d’habitatge social

Ha adquirit tres immobles per a rehabilitar-los i destinar-los a lloguer social

L’Ajuntament de Portell, dins de l’estratègia municipal de rehabilitació de l’entorn construït del poble, ha adquirit tres immobles per a rehabilitar-los i convertir-los en habitatges destinats a lloguer social.

D’aquesta manera, l’adquisició i reforma dels tres edificis compta amb un pressupost total de 245.842,32 euros finançats a través del programa Recuperem Llars dins de les ajudes 2021 a la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, del pla d’inversions Castelló Avança de la Diputació de Castelló i amb fons propis de l’Ajuntament.

“Amb els nous habitatges volem crear oportunitats de vida i treball al poble. Els lloguers oferits donaran la possibilitat d’establir-se en Portell a aquelles persones i famílies que vulguen treballar en la zona” afirma l’alcalde, Álvaro Ferrer.

Directe