Ernestina Borràs rep l’aval unànime del PSPV per a aspirar de nou a l’alcaldia de Càlig

Amb la construcció del nou ambulatori mèdic com a principal fita

Ernestina Borràs encapçalarà el cartell electoral del PSPV-PSOE de Càlig en els pròxims comicis municipals del 28 de maig. És la decisió unànime de l’agrupació local socialista, que confia en l’actual alcaldessa el repte de revalidar per un quart mandat l’alcaldia per “continuar construint un projecte que millore la vida de tots els veïns i veïnes de Càlig, un poble que avança i creix de la seua mà”.

Borràs afirma que assumeix l’envit “amb la mateixa il·lusió que l’any 2011” i que ho fa sabedora que compta “amb un equip solvent i seriós, amb les idees clares”. La candidata assenyala els avanços que ha experimentat Càlig “com la millor carta de presentació del PSPV” per a la cita electoral de maig: “aquesta legislatura hem aconseguit atraure inversions d’altres administracions per ampliar la carta de serveis bàsics com el suport a les famílies amb 5 hores diàries de SPAP (Servei de Promoció i Autonomia Personal) o la gratuïtat les escoletes matineres”. A més, la dirigent socialista ressalta la gran inversió en arranjament de carrers i camins rurals, així com en estalvi energètic amb instal·lació de plaques solars en els edificis municipals i il·luminació led a tots els carres de la població “per fer del nostre un municipi més sostenible i respectuós amb el medi ambient”. Sense oblidar la reconstrucció del pont de la Torre, un projecte amb “un gran component sentimental perquè suposa la recuperació d’un símbol calijó”.

Tal com recalca la secretaria general local, Ruth Sanz, Ernestina Borràs es presenta a les eleccions del 28M avalada “pel treball ben fet i per l’experiència adquirida al llarg dels anys”. “Amb el seu lideratge no sols hem treballat de valent, sinó que hem reivindicat millores importants per al nostre poble que prompte veuran la llum”.

Projectes
de futur

De cara a la pròxima legislatura, la cap de llista socialista enumera alguns dels que seran els projectes estrella del mandat que acabarà el 2027, alguns dels quals molt rellevants com la construcció del nou consultori amb una inversió de 800.000 euros per part de la Generalitat, l’arranjament de la carretera CV-138 entre Càlig i Vinaròs de manera conjunta amb la Diputació de Castelló o la finalització de les obres del local social a través del Pla Castelló Avança, un projecte que suposarà la reubicació del Servei de Promoció i Autonomia Personal. “Tot això”, explica, “sense deixar de banda les polítiques socials i de benestar que repercuteixen en la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

L’aspiració del PSPV és ampliar la majoria absoluta aconseguida en 2019. “Aquest és l’objectiu, però el principal és seguir treballant a destall fins a esgotar la legislatura pels nostres ciutadans i ciutadanes”. “Volem guanyar per continuar fent la vida dels calijons i calijones més còmoda, senzilla i fàcil”.

Directe