La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visitarà Alcalà de Xivert


Del 10 al 12 de febrer, la imatge recorrerà la localitat i se celebrarà processó i diversos oficis litúrgics

Alcalà de Xivert viurà la seva devoció per la Verge dels Desemparats amb especial intensitat amb la visita de la imatge pelegrina de la Geperudeta, del 10 al 12 de febrer. La imatge arribarà el divendres 10 de febrer a les 19.00h i es traslladarà en processó per diferents carrers de la localitat. En concret, el recorregut transcorrerà per carrer General Cucala, carrer Doctor Seguer, carrer La Palma, carrer Sant Nicolás, plaça Juan Vilanova, carrer Molinet, carrer Sant Joan i plaça de l’Església, per a realitzar la benvinguda en el temple parroquial de Sant Joan Baptista.


El dissabte 11 a les 11.30h se celebrarà missa amb unció per als malalts i presentació de la Verge als malalts. A les 19.00h se celebrarà un rosari cantat per la pau del món. El diumenge 12, a les 11.30h, se celebrarà missa solemne concelebrada i presidida pel recte de la Basílica dels Desemparats de València i, a continuació, comiat de la imatge pelegrina que partirà novament cap a València.

Directe