Es crema un camió articulat carregat de sofàs i matalassos a l’AP-7

Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions de bombers de Diputació i un de bombers forestals

Es crema un camió articulat carregat de sofàs i matalassos a l’AP-7

Els Bombers de la Diputació de Castelló han intervingut en un incendi de camió articulat ocorregut aquest dijous en l’AP-7, a l’altura de Santa Magdalena de Polpís, del qual s’ha rebut avís a les 14.38 h.

El foc ha afectat la càrrega del camió, que constava de mobiliari tal com sofàs, matalassos i material divers de fusta. El cap tractor no s’ha vist afectada, en haver-la desenganxat en els primers moments de l’incendi, i el conductor tampoc ha sofert danys personals.

Fins al lloc s’han desplaçat tres dotacions de bombers de Diputació de Castelló, dels parcs de Plana Alta i Baix Maestrat. També una unitat de bombers forestals de GVA, que han sufocat un petit incendi de vegetació que ha afectat la cuneta i una zona de cultiu abandonat.

Directe