Peníscola compleix 10 anys com un dels Pobles més Bonics d’Espanya

El gener de 2013 el municipi va aconseguir la seua incorporació a la selecta agrupació que acabava de formar-se tan sols uns mesos abans

Peníscola ha celebrat enguany a FITUR la seua primera dècada com a membre de l’Associació de Pobles més Bonics d’Espanya. L’alcalde, Andrés Martínez, ha posat en valor la tasca conjunta realitzada des de la destinació i en col·laboració amb l’agrupació estatal, “durant aquesta dècada hem posat de manifest amb fets el nostre compromís amb la conservació i posada en valor del nostre patrimoni, promocionant conjuntament el valor de la bellesa dels pobles xicotets i tot el que hem d’oferir als qui ens trien”.

Durant l’acte institucional que any rere any celebra l’agrupació a FITUR, en l’espai amb el qual compta Turespaña en la fira, Peníscola ha sigut reconeguda com un dels primers pobles declarats com els més bells del país, motiu d’orgull i compromís per a la destinació que forma part també de l’agrupació del Pobles més Bonics del Món.

Directe