Peníscola celebra la festivitat de sant Antoni Abat

Avui l'agrupació de Sant Antoni Abat ha protagonitzat la jornada amb la celebració del Dia del Majoral

Peníscola ha acollit avui la celebració, per part de la agrupació de Sant Antoni Abat, del Dia del Majoral, en el dia del patró dels llauradors.
La jornada ha arrancat amb una xicoteta processó des de la plaça de l’Ajuntament fins a l’ermita de la Mare de Déu de l’Ermitana, patrona del municipi, on s’ha dut a terme la missa en la qual s’ha realitzat la imposició de mocadors al Majoral de l’any, Jean Jacques Oleo, al Majoral que ha complit 25 anys en l’agrupació, Vicent Galán, així com a l’alcalde, Andrés Martínez, a qui l’associació ha nomenat Majoral d’Honor.

Després de la missa, els majorales han visitat la Ludoteca Municipal i el col·legi de primària per a entregar els premis del concurs de dibuix i lloes i repartir els tradicionals rotllets, també han visitat els majors de la Unitat de Respir.

Els festejos continuaran el cap de setmana, el dia 22 es durà a terme, de nou, la venda de butlletes per a la tradicional rifa.

El dissabte 28 de gener a les 18.30h començarà la tradicional desfilada de cavalleries que finalitzarà amb l’encesa de la foguera per part de la Majoral i la Reina de festes, per a donar pas a la torrada popular en el recinte del Centre d’Estudis.

El diumenge dia 29 finalitzarà l’agenda festiva amb la benedicció d’animals en la parròquia de Santa Maria, la rifa i un menjar de germanor.

Directe