La COC revela els qui presentaran la Gala de Reines i Reis del Carnaval

Queden poc més de 15 dies per al començament del carnestoltes amb més renom del territori

A tan sols 17 dies de l’inici de la festa del Carnaval de Vinaròs, la Gestora de la Comissió Organitzadora, que presideix Cristian Gracià, ha revelat els qui seran els presentadors de la Gran Gala de Reines i Rei que se celebrarà el dissabte dia 11 de febrer en el mateix emplaçament dels últims anys, gràcies a la cessió desinteressada de l’empresa Brial, propietària de la gran esplanada que fa possible un any més la celebració de la Gala. Després d’agrair molt sincerament a Brial la seua total col·laboració s’ha anunciat que els presentadors de la Gala seran Raquel Martínez León i Javier Fresquet Peiró. A tots dos, que fins fa poques setmanes no es coneixien personalment, els uneix en primer lloc la seua passió pel Carnaval i la seua condició de comparseros. Raquel va tindre l’honor l’any 2000 de complir el seu somni de ser la reina de la comparsa “Tot a Orri” i ara complirà un altre amb una tremenda il·lusió per presentar la Gala en un any en què la seua filla Andrea serà reina infantil de la comparsa en la que encara pertany.

Raquel és Diplomada en Magisteri Infantil, mestra d’Infantil en el CEIP Misericòrdia de Vinaròs, on cada dia exerceix la seua vocació i segur que amb la seua intervenció ens transmetrà la seua alegria per viure un món d’emocions.

Javier Frequet Peiró és un periodista de la nostra terra, graduat per la Universitat Jaume I de Castelló i que actualment resideix a Madrid, on treballa en la corporació Atresmedia, en la qual en els dos últims anys ha estat redactor en sèries documentals i reporter del programa “Equip d’Investigació” que emet LaSexta TV.

Malgrat la seua joventut ha treballat en ràdio i televisó, com a guionista, corresponsal a les comarques de Maestrat-Ports en À Punt. Paral·lelament al seu treball, al maig de 2021 va iniciar el podcast Torn de Paraula, recentment premiat com a millor contingut de ràdio i televisió en els IV Premis Tresdeu. Enguany participarà en les grans desfilades del Carnaval de Vinaròs amb la Comparsa Cherokys.

Quant a la gala de reines i reis infantils es durà a terme el diumenge dia 12 de febrer en el mateix escenari i serà presentada pels membres del grup de teatre de l’ESO i sisé de primària de Puro Teatro, arts escèniques: Áfira Aspachs, Nerea Bernabeu, Carmen Guardino, Claudia Pablo, Angelica Teodorescu, Elia García, Paula Vinuesa i Lucca Dempere, Tots ells coordinats pel seu professor, gran artista i col·laborador sempre amb el Carnestoltes de Vinaròs com és Toni Guillot.

Directe