S’obri el pàrquing públic de l’antic col·legi Jaume I

L’espai s’ha adequat amb l’asfaltat de la parcel·la i disposa d’una capacitat per a 173 vehicles, a més de conservar les pistes esportives per als xiquets

S’obri el pàrquing públic de l’antic col·legi Jaume I

Aquest matí el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, acompanyat per la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, han visitat el nou pàrquing públic que s’ha creat a la parcel·la de l’antic col·legi Jaume I. La Brigada Municipal, en col·laboració amb la Policia Local, ha sigut l’encarregada d’adequar els terrenys, així com les entrades i eixides, a més pintar els senyals de trànsit horitzontals i instal·lar els verticals.

El regidor Albella ha indicat que el nou estacionament, ubicat a l’avinguda de Leopold Querol, donarà un servei molt important a la ciutadania. En aquest sentit, assenyalava “que es podran beneficiar els mateixos veïns de la zona, així com els passatgers de la parada de busos del parc de les Catalinetes i del futur segon centre de salut, on ja s’ha previst que comencen les obres durant el primer semestre d’aquest any.” D’altra banda, comentava que “també pot donar servei a les persones que cada dijous s’apropen fins al mercat ambulant i als visitants que durant el proper Carnaval vindran fins a Vinaròs per a gaudir de les desfilades, d’un recorregut que passarà per l’avinguda de la Llibertat”.

Per la seua banda, la regidora Morellà ha detallat que “en total es disposa de 173 places de pàrquing, incloent les adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, a més d’espai per a motos i bicis”. Segons afegia, a banda de l’estacionament, s’ha conservat les pistes esportives perquè els xiquets puguen practicar futbol i bàsquet.

Morellà comentava que “en les properes setmanes es farà la instal·lació de l’enllumenat per a millorar la visibilitat, així també com acabar d’enllestir l’entrada i sortida del pàrquing amb la col·locació d’asfalt per oferir un servei òptim als conductors”.

Directe