María Jesús López Tena ja és la nova notari de Vilafranca

Ja ha pres possessió del càrrec, cobrint la notaria fins ara vacant

María Jesús López Tena ja és la nova notari de Vilafranca

La notari María Jesús López Tena ha pres possessió de la seva plaça a Vilafranca. “La notaria de María Jesús López Tena està situada en la mateixa adreça de la seva antecessora, en l’Avinguda Llovar, núm. 22, de Vilafranca, telèfon: 964 44 10 53”, apunten des del Col·legi Notarial de València

Aquesta presa de possessió es produeix “després de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del Decret 216/2022, de 16 de desembre, del Consell, de provisió de notaries vacants en la Comunitat Valenciana per a La Vall d’Uixó, Gandia, La Font de la Figuera, Llucena, Aiora, Mutxamel, Vilafranca i La Font d’en Carròs, en virtut del concurs convocat per la Resolució de 3 d’octubre de 2022 de la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública, resolt per la Resolució de la mateixa de 16 de novembre de 2022.”

Per tant, amb aquesta presa de possessió “es cobreix la notaria vacant i a partir d’avui Vilafranca disposa novament de notari”, conclouen.

Directe