Es convoca el Concurs d’Aparadors i decoracions del Carnaval de Vinaròs

La instal·lació o decoració haurà d'estar realitzada el divendres 3 de febrer a les 9 del matí

La Gestora de la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs i la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs convoquen l’III Concurs d’Aparadors del Carnaval de Vinaròs en la seua edició de 2023, “amb la intenció de transmetre a tota la ciutadania i visitants l’esperit del Carnaval, es convoca aquest concurs al qual es podran presentar tots els establiments oberts al públic de la localitat de Vinaròs que realitzen una decoració ambientada en el carnestoltes”, apunten des de l’organització.

“Es valoraran per part d’un jurat totes aquelles propostes que s’hagen inscrit en termini. Es tindran en consideració aquelles intervencions més originals i valorant positivament aquelles que conjuguen el seu producte amb la decoració, al costat de la temàtica del carnaval 2023, Àfrica. La instal·lació o decoració haurà d’estar realitzada el divendres 3 de febrer a les 9 del matí”.

Els establiments que desitgen participar en el concurs “hauran d’enviar un correu electrònic a info@carnavaldevinaros.es indicant el nom de l’establiment que desitja inscriure’s al concurs, l’adreça i horari per a poder visitar-lo el jurat”. Així mateix, en el correu electrònic “s’haurà d’indicar un nom i telèfon de contacte. La inscripció haurà de realitzar-se abans del 31 de gener de 2023”.

↳ Premis
▸ PRIMER PREMI valorat en 500 euros
▸ SEGON PREMI valorat en 300 euros
▸ TERCER PREMI valorat en 200 euros

El jurat estarà compost per Paula Cerdà, regidora de Festes, Comerç, Joventut i Benestar Animal de l’Ajuntament de Vinaròs o en qui delegue; i Cristian Graciá, president de la gestora de la Comissió Organitzadora del Carnaval, o en qui delegue i dos reines o reis del Carnaval 2023.

El jurat visitarà les propostes presentades entre els dies 3,4 i 6 de febrer en l’horari indicat per l’establiment en realitzar la seua inscripció, i la fallada del concurs es farà públic mitjançant una roda de premsa el dimarts 7 de febrer a les 19 hores, amb la corresponent entrega de premis a la Cotxera de Batet, seu temporal del museu de Carnaval

Directe