Comença el Jocambient 2023

El Consell de la Infància i l’Adolescència participa activament en l’organització escollint tot el que envolta aquest esdeveniment nascut l’any 1994

Comença el Jocambient 2023

L’Espai Firal de Morella acull la 28a edició de Jocambient amb activitats i jocs durant les vacances escolars de Nadal. Des d’avui fins al dijous 5 de gener, aquest esdeveniment reunirà a les xiquetes i xiquets per a disfrutar d’estos dies prèvis a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Cal explicar que, el Consell de la Infància i l’Adolescència participa activament en l’organització de Jocambient i triar tot el que envolta aquest esdeveniment nascut l’any 1994. Jocambient 2023 tindrà servei de barra a càrrec del Club de Bàsquet Femení Morella.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha explicat que “Jocambient 2023 torna a les dates tradicionals després que els últims anys es cancel·lara o ajornara a causa de la situació sanitària”. L’edil ha explicat que “les xiquetes i xiquets de Morella són protagonistes durant estos dies i qui escull les activitats de Jocambient a través del Consell de la Infància i l’Adolescència” i ha afegit que “així trien allò que més els agrada amb l’ajuda de les seues companyes i companys de classe”. Finalment, ha volgut “convidar a totes i tots a disfrutar d’esta nova edició de Jocambient a l’Espai Firal fins al dijous”.

Recollida solidària
de joguets

Com també és tradicional, Jocambient 2023 compta amb una part solidària i compromesa amb les xiquetes i xiquets que ho necessiten. Així, l’Espai Firal ha habilitat un punt de recollida de joguets per a la Casa d’Acollida i Violència de Gènere de Castelló i la Fundació Tots Units de Vila-real.

L’Espai Firal ha obert les portes per a albergar Jocambient 2023 avui i s’allargarà fins al dijous 5 de gener. Així, avui està obert al matí des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores i a la vesprada, des de les 16.30 hores fins a les 19.30 hores. El dimecres, des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 hores fins a les 19.00 hores i el dijous d’11.00 hores a 14.00 hores.

Aquesta vesprada està previst que l’avançada dels patges de ses majestats els Reis Mags d’Orient arriben a Morella per a muntar el seu campament als afores de la ciutat. Aquestos s’encarreguen de preparar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals han envellit i han d’estar descansats per al seu gran dia. Així, el dijous 5 tindran l’energia necessària per a repartir els regals als xiquets i xiquetes de Morella.

Directe