S’obri el termini d’inscripció de les Carrosses de l’Anunci

Els grups poden traslladar també les seues propostes i suggeriments amb l’objectiu de millorar l’organització i desenvolupament de la festa

L’Ajuntament de Morella ha obert el període d’inscripcions per a les Carrosses que participaran de l’Anunci del 55 Sexenni que tindrà lloc el proper 27 d’agost.

En el formulari a emplenar pels grups, que estarà disponible tant en la web com en el servei de missatges Morella Informa, es sol·licita les dades de contacte d’un representant de cadascuna de les carrosses, així com el nombre de components i característiques del vehicle.

Cal dir que el termini d’inscripció es obert i suficientment ampli per a que tots els grups puguen realitzar-lo. Tal com s’indica en el mateix, si en estos moments no es disposa d’alguna dada, es podrà traslladar posteriorment.

Des de l’Ajuntament de Morella es treballa en els preparatius de la festa i és per això que es vol tindre un contacte directe amb totes les carrosses per organitzar les oportunes reunions.

Un apartat destacat del formulari és el de propostes i suggeriments, ja que des del consistori s’incideix en que les carrosses, amb l’experiència d’altres anys, poden traslladar les qüestions que consideren, amb l’objectiu de millorar la festa i així poder-ho tractar en els encontres que tinguen lloc en els propers mesos. A més del formulari també es poden realitzar propostes al correu anuncimorella@gmail.com

L’Anunci cal recordar que es celebra, cada sis anys, l’any previ al Sexenni. Ostenta la distinció de Festa d’Interès turístic nacional i manifestació representativa de patrimoni immaterial d’Espanya. Les carrosses, moltes d’elles, són confeccionades de forma artesanal i utilitzant papers de seda. En l’última edició, la del 2017, van ser més de quartana els grups participants i més de 50 tones de confeti les llançades per tot el recorregut, fent una festa única. La previsió per a l’edició de 2023es comptar amb un nombre similar, tot i esperant a les inscripcions que avui comencen.

Durant l’últim cap de setmana d’agost la ciutat de Morella rep milers de visitants i es posa en marxa un dispositiu especial de trànsit i seguretat, així com altres serveis pel desenvolupament de les activitats i rebuda de la gent.

Des de l’Ajuntament de Morella s’ha facilitat també pel servei del Morella Informa i en els propers dies estarà en la web www.morella.net

Rhamsés Ripollés, Alcalde de Morella, destaca que ‘’la festa de l’Anunci és única i és fruït gràcies a molt de treball. Les carrosses i tota la gent que participa en elles és el cor d’esta celebració i per això volem treballar amb la màxima coordinació per a que tot siga un èxit. Animem a la gent a anar apuntant-se i que també ens traslladen les qüestions que creguen que es poden millorar, respecte anys anteriors’’.

Directe