Morella acull la jornada ‘Més Joventut Els Ports’

La diputada Lluïsa Monferrer assenyala que l’objectiu de l’àrea de Joventut és “obrir la institució provincial a la gent jove”

La Diputació de Castelló ha celebrat a Morella la jornada d’activitats ‘Més Joventut Els Ports’, una jornada que, tal com explica la diputada provincial de l’àrea, Lluïsa Monferrer, “tenia com a objectiu obrir la institució provincial a la gent jove”. La jornada es va celebrar el dimecres passat i va ser totalment gratuïta.

La celebració va començar a les 10:00 hores amb el circuit d’aventures Saltapins i a les 11:00 hores hi hagué una Scape Room. A la vesprada, a les 18.30 hores, es va representar una obra de teatre al Complex de la Fàbrica Giner.

Monferrer ha assenyalat que la Diputació de Castelló està “ferment compromesa” en impulsar polítiques de joventut per “construir una diputació pròxima i útil, també per als i les joves, amb capacitat per a posar en marxa projectes en els quals els adolescents i joves siguen protagonistes».

Cal assenyalar que l’àrea de Joventut ha impulsat el Pla Provincial per a les Polítiques de Joventut 2022-2024 que es desenvoluparà conjuntament amb els ajuntaments i mancomunitats, «sempre escoltant i fent partícips als joves», conclou la diputada provincial.

Directe