Benicarló activa wifi gratuïta a les platges del Morrongo i la Caracola

L’objectiu és donar cobertura d’internet de forma gratuïta i segura a totes les persones usuàries

Des del passat 1 de desembre, les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarló disposen de punts de wifi gratuïta en la zona de la costa, disponible per als usuaris de les platges. La instal·lació d’aquestes connexions es troba emmarcada en el Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent de Benicarló, que va aprovar el Ple del passat mes de novembre, i va encaminada a incrementar els sistemes de connectivitat de les zones turístiques.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha recordat que «precisament un dels objectius del Pla és millorar la ciutat en els àmbits de l’accessibilitat, la governança, la connectivitat, la informació, la innovació, la intel·ligència, el màrqueting en línia i la sostenibilitat». Cardona també ha explicat que «amb aquests punts wifi, apropem les noves tecnologies i democratitzem la connectivitat i reduïm la bretxa digital».

La regidora ha constatat que «aquest tipus d’actuacions suposen un major atractiu per a Benicarló i redunden en una major competitivitat de la destinació turística».

Cal recordar que Benicarló forma part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana i també de la Xarxa Nacional.

Directe