El Mercat Municipal aconsegueix l’excel·lència amb la distinció “Or Cinc Estrelles”

Es tracta d’un reconeixement que atorga la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a l’Associació de Venedors per oferir un servei de qualitat als clients

El Mercat Municipal aconsegueix l’excel·lència amb la distinció “Or Cinc Estrelles”

El Mercat Municipal de Vinaròs ha renovat el guardó “Or Cinc Estrelles” que cada any atorga la Generalitat Valenciana a les instal·lacions que ofereixen un espai excel·lent per als clients i un servei de qualitat. La distinció ha estat possible gràcies a la feina que cada dia realitza l’Associació de Comerciants i Venedors del Mercat Municipal que s’esforça per oferir sempre la millor atenció i sobretot fer de l’espai un lloc per a la convivència i la socialització.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha felicitat als venedors del Mercat Municipal per la distinció i assenyalava que “és un reconeixement a la feina que realitzen cada dia per oferir uns productes de qualitat i una atenció excel·lent als clients”. D’altra banda, insistia que no només es tracta d’un espai comercial, sinó que també “és un lloc de convivència i socialització entre els veïns, a més de forma part de la nostra identitat com a vinarossencs”.

Per la seua banda, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, Tere Membrado, agraïa el suport que sempre ofereix l’Ajuntament per fer de les instal·lacions un espai d’excel·lència. Així mateix, la secretària del Mercat Municipal, Vanessa Martínez, detallava que per aconseguir la distinció “Or Cinc Estrelles” cal complir tots els requisits establerts per la Generalitat per a certificar que es tracta d’unes instal·lacions excel·lents.

Per acabar, la regidora Cerdà indicava que properament es farà la instal·lació d’una placa a l’entrada del Mercat Municipal per indicar als clients es tracta d’un espai excel·lent reconegut amb la distinció “Or Cinc Estrelles”.

Directe