La Cort d’Honor de Benassal vota en el concurs de decoració de balcons

Els resultats de cada categoria seran publicats el 16 de gener

La Cort d’Honor 2023 de Benassal, acompanyada per la Cort d’Honor infantil, ha participat en el concurs de decoració de balcons organitzat pel consistori per a aquestes dates nadalenques. El concurs convidava a tots els veïns i veïnes de la localitat a engalanar els seus balcons. Així doncs, al voltant d’una dotzena de balcons i portes participen en l’edició del 2022, amb motius i estampes sorprenents.

Després de la votació de les Corts d’Honor, només queda esperar el vot públic que es podrà realitzar mitjançant la xarxa social Facebook. En el perfil oficial de l’Ajuntament de Benassal estan publicades totes les fotos dels balcons i, la fotografia que més ‘m’agrada’ rep, serà la vencedora en aquest apartat de votació.

L’edició té premis per a tres categories diferents: al més original i a la millor il·luminació, els quals decidirà el jurat; i al balcó més votat en xarxes socials. La decoració nadalenca estarà exposada, com a mínim, fins al 8 de gener. Els resultats de cada categoria seran publicats el 16 de gener.

Directe