Ximo Puig ha visitat als residents de la residència de majors Sant Joan Baptista de Morella

El president ha mantingut una reunió amb els responsables del centre

El president de la Generalitat Ximo Puig ha visitat este dilluns la residència de majors Sant Joan Baptista de Morella, acompanyat per l’alcalde Rhamsés Ripollés, Puig, ha pogut saludar i desitjar un bon Nadal als 68 residents amb què compta actualment la residència de Morella i ha mantingut una reunió amb els responsables del centre que, recordem, tot i que és de la Generalitat Valenciana és gestionat per les Germanes de la Consolació amb capacitat per a 68 residents. Durant la visita el president ha atés als mitjans de comunicació que han preguntat sobre les ajudes davant la inflació i la bonificació de 20 cèntims en el combustible que, en principi es continuarà aplicant a les famílies amb menys recursos i més vulnerables.

Respecte a la reforma del sistema de finançament. Puig ha insistit en la necessitat d’arribar a un acord.

El president també ha valorat el missatge del Rei destacant la importància de la cohesió social, unitat i respecte a les institucions. Cal fomentar una societat del respecte i la convivència.

Directe