L’IVC presenta ‘Satisfacshow’, un espectacle de música, teatre i humor per acomiadar l’any a Castelló i Peníscola

Concert de Nadal de l’Orquestra Simfònica de Castelló divendres 30 de desembre a l’Auditori

Cultura de la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta, aquest dimarts 27 de desembre a les 18.00 hores al Teatre Principal de Castelló i dimecres 28 de desembre a la mateixa hora al Palau de Congressos de Peníscola, l’espectacle ‘Satisfacshow’.

El director territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha qualificat aquesta representació d’“una proposta cultural perfecta per a gaudir en família aquest Nadal”, i ha destacat que “des de l’IVC ens reafirmem en la nostra voluntat de tindre una programació estable adreçada als menuts de casa i públic familiar perquè crear els hàbits de consumir cultura des de xicotets és fonamental per a la seua formació crítica d’adults”.

‘Satisfacshow’ és un espectacle teatral universal amb música, teatre de gest i humor. Una fanfàrria, cinc músics de carrer que viatgen pel món amb les seues versions i estils. Aquest viatge, també “existencial”, els porta a passar per altres formats musicals a conseqüència de l’evolució natural, no premeditada: música clàssica, ‘jazz’, pop, ‘rock’ i ‘funk’, que els farà trobar el seu camí, tornant a les seues arrels, la seua essència, més convençuts i realitzats que mai.

La direcció artística és de Jordi Purtí Ollé. L’obra està representada per Always Drinking Marching Band, que està formada per Amaiur González, Francesc Vidal, Oriol Escolano, Dario Garcia i Sergi Basart.

L’obra està adreçada a públic de totes les edats i té una duració aproximada de 60 minuts. Les entrades tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir en el web, en la taquilla electrònica de l’IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/).

Concert de Nadal amb l’Orquestra Simfònica de Castelló

L’Auditori de Castelló acomiada l’any divendres 30 de desembre a les 19.30 hores amb el tradicional concert de l’Orquestra Simfònica de Castelló.

Un reconegut repertori amb peces de dansa clàssica, barroca i contemporània, actual. Un programa que sota la batuta de Daniel Abad culmina amb les danses simfòniques de ‘West Side Story’ de Berstein i, junt amb la dansa del Conservatori Professional de Castelló i solistes castellonencs de renom del món de la dansa, l’orquestra proposa un concert visual i per a totes les oïdes.

Les entrades per a aquest concert tenen un preu d’entre 6 i 16 euros, i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/). Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC), s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

Directe