L’hostatgeria Sant Jaume de Coratxà reparteix 30.000 euros

En total, des de l'administració de Morella s'han repartit uns 700.000 euros

Els premis grossos de la Loteria de Nadal han passat de llarg de la nostra comarca però, com cada any, sí que es cobraran milers d’euros en terminacions o en la “pedrea”.

Un dels casos més cridaners s’ha donat a Coratxà. L’hostatgeria Sant Jaume de la pedania de La Pobla de Benifassà ha venut entre els seus clients, en els darrers mesos, 300 dècims del número 69071, que cobraran 100 euros cadascú, pel que ha repartit un total de 30.000 euros.

Un premi que ha estat molt repartit donat la varietat de procedència de la gent que ha provat la sort en aquest establiment hostaler. Els propis hostalers, Juan Carlos Martínez i Meritxell Estellé, tenien dos dècims del número agraciat en la “pedrea”.

24.000 euros de
les xiques del bàsquet

Un cas semblant és el del Club de Basquet Femení Morella que, amb premis de 100 euros per cada dècim del 05431, han repartit 24.000 euros.

En total, des de l’administració nº1 de loteries de Morella s’han repartit uns 700.000 euros en premis.

20 milions
a Vinaròs

La Grossa de Nadal ha deixat a Vinaròs un important pessic de milions que s’han repartit entre diversos grups d’amics que pel que sembla solen trobar-se en esmorzars o reunions en dos bars de la ciutat.

Segons les primeres estimacions serien de 40 a 50 dècims del 5490 que es van portar a la ciutat per encàrrec després d’un viatge a terres lleoneses per part d’una veïna que té un grup d’amistats que se solen trobar en el bar Gavina, situat en la Av Castelló de la ciutat. Així ho han confirmat a Hoy por Hoy dues dels agraciats el testimoniatge dels quals es pot escoltar en aquesta notícia. Segons els mateixos la veïna que els va portar la sort hauria viatjat a Ponferrada.

Precisament a un km d’aquesta ciutat lleonesa està el poble de Columbrianos, on hi ha un punt de venda en el qual s’ha repartit el número de la grossa.Pel que sembla serien una quinzena de famílies les que han tocat un pessic gran de la Grossa, que recordem reparteix 20.000 € per cada euro invertit.

D’altra banda s’ha informat que una vintena de dècims es van repartir també entre un grup de persones que se solen reunir l’hora d’esmorzar en el bar Capsades, situat en el polígon que porta el mateix nom i repartits pel propietari d’una empresa de grues conegut a la ciutat.

Algun dels agraciats d’aquest grup són titulars d’empreses o tallers assentats en aquest polígon industrial-comercial.

Directe