No a la MAT reclama a la consellera Isaura Navarro que paralitze els projecte de Forestalia

Li demanen que defense el territori davant d'aquests macroprojectes que afectarien Portell, Morella i Cinctorres

No a la MAT reclama a la consellera Isaura Navarro que paralitze els projecte de Forestalia

Després de l’anunci del sí del ministeri de transició ecològica al projecte de Forestalia que afectaria als termes de Portell, Cinctorres i Morella, diversos representants de la plataforma de “No a la MAT” s’han reunit amb la consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro. En aquesta reunió els representats de diferents lloc afectats per projectes especulatius i d’afecció al territori, també dels Ports, han reclamat a la consellera que defenga els interessos de la gent que viu al interior i de la protecció del medi ambient.

Des de conselleria mostren la necessitat d’una major protecció del medi natural i una transició energètica justa amb models de proximitat el que no representa aquest projecte. Navarro també ha assenyalat que les MAT són un greu problema per al desenvolupament de l’interior i que així no es lluita contra el despoblament sinó que s’afavoreix.

Segons alguns mitjans, la dirigent ha informat que tornarà a emplaçar-se una comunicació al propi Ministeri de Transició Ecològica perquè escolte les problemàtiques nocives d’aquests macroprojectes i confia en què es desestimen al màxim possible.

A més, s’estan estudiant altres mesures per a parar un projecte que fereixe de gravetat el medi ambient dels Ports.

Directe