Més de 500 quilos d’aliments en només un matí a la Fira Solidària de l’escola

En aquesta fira hi ha manualitats de tot tipus fetes amb materials reciclats, productes que han elaborat els alumnes

Els alumnes del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella han organitzat per segon any consecutiu la Fira solidària per recaptar aliments per als més necessitats. Una iniciativa que començava l’any 2021 amb l’objectiu d’ajudar a les persones que més ho necessiten, sobretot, en aquestes dates tan assenyalades.

El treball constant dels alumnes en les darreres setmanes ha fet possible que enguany la fira solidària torne a omplir la sala del Consell de l’Ajuntament de Morella. Ara, esperen que la gent del poble col·labore i puguen recaptar molts aliments. Els productes que demanen són, sobretot, aliments de llarga caducitat o productes de neteja i higiene

Les expectatives són molt bones. Tot i que encara cal veure tot el que han recaptat, només amb el matí de dimecres ja van recollir 550 quilos.

Amparo Lanáquera és mestra de 6è de primària

En aquesta fira hi ha manualitat de tot tipus fetes amb materials reciclats, productes que han elaborat els alumnes del CEIP Mare de Déu de Vallivana amb molta il·lusió i esforç. Després d’un intens trimestre, els alumnes acomiaden el curs amb una acció solidària i desitjant que arriben ja les vacances de Nadal.

Amb una cercavila pels carrers de Morella els alumnes del CEIP Mare de Déu de Vallivana han celebrat l’èxit que ha tingut un any més la seua fira i han donat la benvinguda al Nadal.

Directe