L’Ajuntament fa un balanç positiu de la Fira Lluís Santapau i de la Fira de Nadal

Durant els dos caps de setmana centenars de persones han gaudit de les mostres i participar en les activitats programades

L’Ajuntament ha fet una valoració positiva de la celebració de la Fira Lluís Santapau, celebrada del 9 a l’11 de desembre, i de la Fira de Nadal que s’ha dut a terme aquest cap de setmana del 16 al 18. En tots dos casos la plaça Parroquial es va omplir de paradetes per oferir productes de qualitat, a més de comptar amb una variada programació per a tota la família.

En relació a la Fira de Nadal, la regidora de Comerç, Paula Cerdà, també es mostrava molt satisfeta per la bona acollida de la mostra. Segons detallava “s’ha comptat amb la participació d’una trentena de comerços i han sigut centenars les persones que s’han apropat fins a la plaça Parroquial per a fer les compres nadalenques, a més de gaudir de les activitats programades”.

Pel que fa a la Fira Lluís Santapau, en total van participar nou paradetes amb xocolate, torrons i dolços nadalencs com a principals protagonistes. El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “les visites guiades al voltant del passat xocolater de la localitat han tornat a tenir un gran èxit de participació”. Segons detallava aquesta activitat va estar organitzada per Turisme Vinaròs i mostrava als participants com el xocolate va arribar al municipi i es va convertir en un destacat producte per a l’economia local, amb la creació de nombroses indústries, que li van valer a Vinaròs per a ser un referent en el món xocolater.

D’altra banda, Albella assenyalava que els tallers gastronòmics impartits per la cuinera Vanesa Bustos també van aconseguir un gran èxit entre els grans i petits, a més del cercavila que va ajudar a crear un bon ambient festiu.

Directe