La Diputació organitza a Morella la jornada ‘Més Joventut Els Ports’

Amb activitats gratuïtes dirigides al públic entre 15 i 30 anys amb l’objectiu d’obrir la institució provincial a la gent jove

La Diputació de Castelló ha organitzat una jornada d’activitats a Morella que, sota el nom ‘Més Joventut Els Ports’, pretén passar un dia de convivència i obrir la institució provincial a la gent més jove. La trobada, impulsada per l’àrea que dirigeix la diputada provincial Lluïsa Monferrer, serà totalment gratuïta i tindrà un aforament de 100 persones, que anirà cobrint-se per ordre d’inscripcions. Les inscripcions es podran realitzar per internet.

Les activitats començaran a les 10:00 horas amb el circuit d’aventures Saltapins i a les 11:00 hores tindrà lloc una Scape Room. Les activitats es reprendran a la vesprada a les 18.30 hores amb una obra de teatre que tindrà lloc al Complex de la Fàbrica Giner.

Monferrer ha assenyalat que la Diputació de Castelló està “fermament compromesa” en impulsar polítiques de joventut per “construir una diputació pròxima i útil, també per als i les joves, amb capacitat per a posar en marxa projectes en els quals els adolescents i joves siguen protagonistes».

Cal assenyalar que l’àrea de Joventut ha impulsat en el Pla Provincial per a les Polítiques de Joventut 2022-2024 que es desenvoluparà conjuntament amb els ajuntaments i mancomunitats, «sempre escoltant i fent partícips als joves», conclou la diputada provincial.

Directe