María Jesus López Tena serà la nova notària de Vilafranca

El Consell anuncia que cobreix nou places vacants en notaries de la Comunitat Valenciana

Aitana Mas és la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i portaveu del Consell

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es proveeixen nou notaries vacants en la Comunitat Valenciana. Exerciran en La Vall d’Uixò, Gandia, La Font de la Figuera, Llucena, Aiora, Mutxamel, Vilafranca, La Font d’en Carròs i L’Olleria

Aquests nomenaments es duen a terme d’acord amb el que s’estableix en el Reglament d’Organització i Règim del Notariat i en virtut del concurs convocat per la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública, que va ser resolt el passat 16 de novembre.

D’aquesta manera, la notària d’Almenara, Mª Ignacia Abellán passarà a exercir en La Vall d’Uixò; Mª José Perelló, de Sogorb, serà destinada a Gandia, mentre que Cristina Miñarro ho farà a La Font de la Figuera.

A Aiora prestarà els seus serveis el notari Pablo Alonso Rocamora, provinent de Peníscola, i a Mutxamel anirà Carlos Payá Bover, fedatari de Guardo. A Vilafranca anirà María Jesus López Tena, mentre que a la Font d’en Carròs ho farà Blanca Sapena, de Guadassuar. Finalment, Ana María Canyada exercirà a L’Olleria provinent d’Albaida.

Directe