Electra del Maestrazgo commemora el seu centenari amb un llibre

Adolf Sanmartín presentarà a Morella “Cien años iluminando la noche" el 30 de desembre

Adolf Sanmartín Besalduch presentarà el divendres 30 de desembre a les 19.30 hores a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella el llibre “Cien años iluminando la noche, historia empresarial de Electra del Maestrazgo, S.A., 1922-2022”, una publicació en motiu de la commemoració del centenari de la companyia elèctrica (1922-2022) que fa pública la seua història empresarial.

“Cent anys il·luminant la nit resumeix a grans trets i al seu torn arribant a xicotets detalls el recorregut d’una empresa l’aportació de la qual al desenvolupament econòmic i social de la nostra zona de distribució ha resultat brutal”, tal com explica la Família Sebastiá en el pròleg de l’obra.

Adolf Sanmartín Besalduch, autor del llibre i amb una llarga trajectòria editorial, presidirà l’acte.

Directe