Allotjar-se a Morella té premi i dona suport al comerç local

Dins del projecte Regala Morella el proper cap de setmana es posa en marxa esta nova iniciativa

Ja fa uns dies que està en a les tendes la nova campanya de Regala Morella on podem adquirir les caixes regal però a més, des d’aquest cap de setmana, es posa en marxa una de les novetats importants d’enguany. Es tracta de tiquets al comerç per allotjar-se en la nostra ciutat.

Tota la gent que pernoctarà als establiments hostalers morellans, acollits a la campanya, serà obsequiada amb un tiquet per valor de 5 euros que, una vegada bescanviat a l’Oficina de Turisme, podran utilitzar-lo als comerços morellans acollits a ‘Regala Morella’. La única condició per a ser beneficiaris d’aquest tiquet és la d’haver superat els 100 euros de consum en la seua estada a l’establiment de pernoctació. Aquesta és una iniciativa més per recolzar el comerç local amb la campanya a la qual s’ha pogut adherir, sense cap cost, tots els establiments morellans.

Cal recordar que a més en tots els establiments adherits i en l’oficina de turisme, des de fa ja uns dies, estan a la venda les habituals caixes regal valorades en 25, 50 i 100 euros amb les quals es poden comprar productes en més de 40 establiments, tant de comerç, restauració, cases rurals o altres. De la mateixa manera, i amb els mateixos objectius d’incentivar el comerç local, es manté l’obsequi dels vals de 5 i 10 euros per a aquelles persones que faiguen adquisició per als seus regals de les caixes de 50 i 100 euros, respectivament.

Maria Carmen Escuder, regidora de comerç i promoció econòmica destaca que ‘’un poble viu és aquell que té comerç, que té nombrosos establiments amb activitat per això Regala Morella és una magnífica iniciativa, a més de cara a les dates que anem, no sols de fer un bon regal sinó també de donar suport a tot el poble’’ i afegeix, respecte a la nova iniciativa presentada avui que ‘’amb els nous tiquets volem aprofitar les bones dades d’allotjament per a que això revertisca encara més en el nostre comerç alhora que promocionem la nostra ciutat’’.

La campanya ‘Regala Morella’ es manté plenament viva un any més i compta amb una gran acceptació per part de tota la població que, amb la seguretat d’encertar amb el seu regal, potencia el tant beneficiós consum als nostres comerços i establiments, en benefici de l’economia local.

Regala Morella ha tingut reconeixements dins de les iniciatives d’impuls a l’activitat local i el projecte ha sigut exposat en diversos congressos sobre comerç. És una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Morella i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico).

Directe