Virtuarch Studio mostra com és el millor patrimoni de la pedra en sec que conservem

Una exposició oberta a tothom al seu estudi d'arquitectura

La seu del carrer del Pilar de Morella de Virtuach Studio torna a albergar una exposició patrimonial com ja han fet en anteriors ocasions per apropar als veïns dels Ports i d’arreu al patrimoni arquitectònic. Com han fet en anteriors ocasions, des de l’estudi d’arquitectura donen una mirada més moderna, diferent i amb tècniques digitals per a que la gent puga conèixer-los d’altra manera.

En l’exposició s’han analitzat i fotografiat quatre barraques per la seua singularitat i característiques diferenciades.

L’estudi parteix de la mirada històrica i apassionada d’Arturo Zaragozà però continua en l’aplicació dels mesuradors més moderns com els escàners, les fotogrametries o l’aplicació de es tres dimensions per a per exemple posar-se les ulleres de realitat virtual.

Carme Carbó és arquitecta a Virtuarch Studio

Qualsevol persona que vulga conèixer d’aprop aquestes casetes de pedra en sec però sense moure’s de Morella i també coneixent quin és el seu estat i característiques arquitectòniques, estructurals i històriques, ho pot fer en la seu morellana de l’estudi d’arquitectura.

Directe