El Mercat de Nadal de Castelló s’omple de productes típics de la província

José Martí reitera la ferma aposta de la Diputació per la gastronomia i el producte de proximitat amb ‘Castelló Ruta de Sabor’

El Mercat de Nadal de Castelló s’omple de productes típics de la província

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, la diputada de Turisme, Virginia Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han inaugurat hui el Mercat de Nadal ‘Castelló Ruta de Sabor’, que arriba ja a la seua tercera edició, i que romandrà oberta a la plaça Hort dels Corders de Castelló fins al diumenge 11 de desembre en horari de 10.00 a 22.00 hores, i el diumenge de 10.00 a 15.00 hores.
La fira acull un total de 22 expositors, dos més que l’any passat, de productes gastronòmics de la província.

El president de la Diputació de Castelló ha destacat l’èxit del festival gastronòmic que es va celebrar a Benicarló en octubre i que “ha fet augmentar la participació dels productors en aquesta fira”. A més a més, “aquest mercat és una manera més que el nostre interior i els seus productes s’aguaiten a la capital, mantenint així la ferma aposta del Patronat de Turisme per la gastronomia i pel producte de proximitat”, ha afegit Martí. El president ha assenyalat que “a la nostra terra tenim un producte de gran qualitat i, amb aquest mercat, estem fent comerç, estem fent restauració i també estem donant suport al sector primari”.

Per la seua part, la diputada provincial Virginia Martí ha manifestat que, un any més, “hem apostat pel nostre territori i, en concret, pel producte de la nostra terra, amb la tercera edició d’aquesta fira que, en aquesta ocasió, ha canviat d’ubicació a la plaça Hort dels Corders”. “Són 22 productors i esperem que aquest cap de setmana, que hi ha tanta gent als nostres pobles, visiten aquesta fira per gaudir dels meravellosos productes que tenim a la província de Castelló”, ha afegit.

Cal assenyalar que el turisme gastronòmic és un dels pilars fonamentals de la política turística de la Diputació, on ‘Castelló Ruta de Sabor’ té una importància molt destacada, per la qual cosa, iniciatives com el Mercat de Nadal ‘Castelló Ruta de Sabor’, no fan sinó afermar aquesta aposta.

Les persones que s’acosten a la plaça Hort dels Corders durant el cap de setmana podran gaudir en directe de presentacions de productes, tastes, demostracions gastronòmiques i adquirir els productes que s’exhibeixen en els diferents punts de venda.

Empreses
participants

Les empreses participants en aquesta edició són Bolíssim, Castelló Beer Factory, Croquellanas, Demetrio Trufas, Cabritillo del Maestrazgo, Fruits de la Terra – La Trufa, La Cabanenca, Mermelades Artesanes La Posteta, Olis Lo Canetà, Magistratus Mermeladas, Mos De Bresca, Organia Oleum, Papas Geysel, Artesanos Gil, Vilanosporum Truficultors, D’armela, Tomata De Penjar Alcalà, Licores Artesanos De Burriana, Bodegas Mas De Rander, Celler L’estanquer, Quesos Tot De Poble i Bodegas y Viñedos Barón d’Alba.

Directe