Tres excursions en Ares per a gaudir del patrimoni cultural

Durant el pont de desembre es podran visitar tres dels espais patrimonials més importants de la localitat

Ares, en una imatge recent

A Ares del Maestrat s’han organitzat tres excursions per a la setmana vinent que visitaran tres dels espais patrimonials més importants de la localitat. El dissabte 3 de desembre serà el torn de la Mola d’Ares i de la Nevera dels Regatxols, on es troben la recreació i explicació de l’ofici perdut del ‘nevater’. Serà una ruta guiada que eixirà des de la plaça major a les 10h.

Aprofitant la festa nacional del dimarts 6 de desembre, durant el matí s’ha preparat una ruta ornitològica que permetrà conèixer i observar la diferent fauna que vola pels cels d’Ares del Maestrat. La inscripció prèvia s’ha de realitzar contactant al correu info@numenius.tours.

Finalment, el dissabte 10 serà el torn del Molí Sol de la Costa, un dels històrics molins fariners que forma part del Barranc dels Molins d’Ares i que es troba en bon estat de conservació. Aquest mateix dia es posarà en marxa tota la seva maquinària perquè els i les assistents coneguen el seu funcionament. El lloc de trobada serà el mateix molí a les 11h.

Directe