Aínsa, apadrinat per Morella, és un dels tres finalistes de Ferrero Rocher

Mojácar i Santillana del Mar segueixen també en la competició per la il·luminació nadalenca

Ferrero Rocher anuncia els tres pobles finalistes que segueixen en la competició per a guanyar la novena edició de ‘Junts brillem més’ i aconseguir la icònica il·luminació nadalenca. Aínsa (Osca), Mojácar (Almeria) i Santillana del Mar (Cantàbria) són els tres finalistes que segueixen en la competició després de la primera ronda, en la qual tots els municipis participants i els seus padrins s’han bolcat per a aconseguir el màxim nombre de vots.

Aínsa, a Osca està apadrinat per Morella. Situat estratègicament entre els rius Cinca i Llaura, Aínsa destaca per acollir un conjunt arquitectònic de gran riquesa històrica. La imponent Església de Santa María de Aínsa, l’ampli recinte del castell i la seva majestuosa Plaza Mayor donen la benvinguda a aquesta petita vila medieval als peus dels Pirineus.

Un any més, Ferrero Rocher farà brillar un dels pobles més emblemàtics d’Espanya amb l’objectiu de compartir un Nadal ple de llum i alegria. Per a això, s’instal·laran un conjunt de llums LED d’alta eficiència energètica, una opció que implica una reducció del 75% del consum respecte a les bombetes de baix consum. Es calcula que la il·luminació té un consum orientatiu de 5kw/hora, la qual cosa suposa un consum menor que el que generen tres llars amb una estufa elèctrica connectada (calculat sobre una mitjana de 6 hores d’il·luminació diària).

La fase final de la novena edició de Junts brillem més arrenca avui, dijous 1 de desembre. S’han reobert les votacions per als tres pobles finalistes que segueixen en la competició, que estarà en actiu fins al pròxim 11 de desembre. Ferrero Rocher anunciarà el nom del poble guanyador el dia 12 de desembre, donant pas a la instal·lació i el posterior enllumenat de la il·luminació nadalenca de la marca.

Les votacions es mantindran en actiu a través de la pàgina web de Ferrero Rocher, on també es poden trobar tots els vídeos promocionals dels pobles candidats i més informació d’interès.

Directe