La mestra de Tírig, guardonada per la seua trajectòria a les aules valencianes

Conxa Puig ha treballat arreu de la Comunitat Valenciana

La mestra de Tírig, guardonada per la seua trajectòria a les aules valencianes

Conxa Puig, mestra natural de Tírig, ha sigut guardonada en els XXIIIé Premi Soler i Godes a la Innovació Educativa atorgats pel Consell Acadèmic de la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes. La trajectòria de Puig amb equips docents sempre involucrats en projectes d’innovació i metodologies actives han servit per obtindre aquest prestigiós guardó.

La mestra premiada ha treballat per tot arreu de la Comunitat Valenciana, sempre treballant per un model d’escola arrelada al medi i en defensa de la pública i en valencià.

Puig va rebre el guardó amb familiars i companyes del sector educatiu, davant del públic present al saló d’actes de l’hotel Intur de Castelló.

L’Ajuntament de Tírig “felicita públicament a Conxa Puig, veïna del poble, per la seua tasca professional a les aules i per fer créixer l’educació valenciana des de la base amb esforç, exemple i dedicació”.

Directe