Sant Jordi incentiva la compra en els comerços locals per Nadal i Reis

Amb la campanya “Tinguem-ho Clar. Comprant al poble, fem poble!”

Iván Sánchez és l'alcalde de Sant Jordi

L’Ajuntament de Sant Jordi ha llançat la campanya “Tinguem-ho Clar. Comprant al poble, fem poble!”, amb l’objectiu d’incentivar les compres en els comerços del poble durant les campanyes de Nadal i Reis que ja pràcticament s’han posat en marxa. Així ho ha anunciat hui l’alcalde, Iván Sánchez Cifre, durant la posada en marxa de la campanya comercial, que estarà activa entre l’1 de desembre de 2022 i el 6 de gener de 2023.

Totes aquelles persones que vulguen participar en el programa hauran de completar el cupó que podran aconseguir en els comerços i locals adherits a aquesta campanya. Podran participar aquelles persones que realitzen compres per valor de més de 10 euros en els comerços de Sant Jordi a partir d’aquest dijous i fins al dissabte 6 de gener. Aquelles persones que ho facen entraran en un sorteig de 20 vals de 100 euros cadascun per a comprar a les botigues del poble.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “convidem a tots els veïns del poble i Panoràmica, així com als visitants que a partir d’aquest dijous vengen al municipi a fer les seues compres en els comerços de tot el municipi. El sector comercial i de la restauració és molt important per al present i el futur de Sant Jordi, per la qual cosa volem ajudar-los en tot el que puguem, com fem especialment des que va començar la pandèmia pel coronavirus, al març de 2020”.

L’alcalde de Sant Jordi ha insistit que “en un moment en el qual els comerços estan travessant dificultats, és important que l’Ajuntament de Sant Jordi faça el possible per ajudar-los a millorar les seues vendes tant aquestes setmanes prèvies al Nadal, com en plena campanya nadalenca i de Reis. Per això pretenem fomentar el consum i les vendes a nivell local. Cal tindre en compte que tothom fa una important despesa en compres aquest mes de desembre i en l’equip de Govern volem que es facen en els comerços i les botigues de Sant Jordi”.

Cada cupó de la campanya ‘Comprant al poble, fem poble!’ s’haurà d’emplenar amb el nom del client, l’establiment on ha realitzat la compra i un telèfon o correu electrònic de contacte. Aquest cupó el podrà depositar en les urnes habilitades a aquest efecte per l’Ajuntament de Sant Jordi en tots els comerços adherits a aquesta acció, un total de 17 fins a aquest moment.

Una vegada finalitzat el termini de lliurament dels cupons, que es podrà fer entre l’1 de desembre i el 6 de gener, es procedirà a un sorteig per a designar a les 20 persones que podran gaudir d’aquests vals de 100 euros per a consumir en comerços, bars i restaurants de Sant Jordi.

Directe