Èxit de participació en les Festes d’Hivern de Peníscola

Durant el passat cap de setmana més de 2000 persones van participar de la jornada de paelles i la fideuà popular

Les festes, que s’han dut a terme al llarg del cap de setmana passat, han congregat més de dues mil veïns i visitants en un enclavament d’excepció durant el Dia de les Paelles, el “tardeo” del dissabte o la fideuada popular del diumenge. Els actes s’han concentrat en la plaça de Santa María, carrer Saiz de Carlos i plaça de Bous, on la Reina de les Festes i la Cort d’Honor van inaugurar la programació amb l’Encesa de Traques el divendres.

“Són festes per a gaudir tant en família com amb amics, uns dies molt esperats per tots els veïns i veïnes que treballen intensament a l’estiu i enguany s’han bolcat en cadascun e els actes” ha valorat el regidor de l’àrea, Ramón Simó, agraint la multitudinària participació. L’edil ha destacat l’actuació del grup RadioHéroes i Azúcar Moreno, que van amenitzar el matí i la vesprada del dissabte.

Els més xicotets també van tindre activitats programades específicament per a ells, com el matí de jocs infantils i el tancament infantil del diumenge.

Directe