La multitudinària jornada de paelles, preludi del Carnaval 2023 de Vinaròs

Enguany s'ha batut el rècord de participació

La multitudinària jornada de paelles, preludi del Carnaval 2023 de Vinaròs

El bon temps i les ganes de festa dels comparseros i comparseres s’han aliat perquè es batera el rècord de participació en la tradicional jornada de paelles preludi del Carnestoltes. “Un total de 3.657 es van donar cita de llarg a llarg de tota la calçada del passeig Fora Forat que ha presentat una espectacular imatge que per unes hores ens ha fet reviure les millors etapes del Carnaval”, apunten des de l’organització.

Els membres de la junta gestora de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), presidida per Cristian Gracià, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i l’empresa Espectacles Maestrat, han disposat de tots els detalls necessaris perquè el dia haja resultar esplèndid. “Des de primera hora, es van distribuir les taules i cadires per tot el passeig per a donar recer a tants comparseros.

Els «xefs» respectius de cada comparsa van prendre posició a mitjan matí per a començar a preparar les paelles. Acabada l’elaboració de les paelles, al migdia, unes comparses abans, unes altres després, es van repartir els plats, carregats d’arròs, entre tots els comensals que ja abans havien degustat un aperitiu. El passeig Fora Forat era com un riu multicolor de camisoles, mocadors, jupetins i altres abillaments de les diferents comparses. La música, el color i l’alegria s’han combinat en una jornada gastronòmica que els comparseros i comparseres anhelaven amb deliri”, expliquen.

En la sobretaula es va fer el sorteig de la rifa a la manera tradicional. David Torres va resultar l’agraciat amb el pernil donat per Nova Carn i altres comparseros van ser agraciats amb diversos premis donats per Esmuvi, Gimnàs Gentsana, Astre–Maestrat, Puro Teatre, Restaurant la Mossegada, Casa Lina, Restaurant La Porta Blava, Restaurant Teruel, restaurant la Tertúlia, Chiken, Rte, Foc Lent, Rte Bela Vita, Acadèmia Locura, System Sport, Rte el Mexicà, Rte La Trobada, Muuu Restaurant, Rte. El Faro, i la col·laboració de les comparses “Ja hi som”, “No em volem “cap” i “Tot dins d’un got” per proporcionar la megafonia necessària.

Del 4 al
20 de febrer

El Carnaval de Vinaròs 2023 està ja molt a la vora, “se celebrarà del 4 al 20 de febrer i es presumeix multitudinari a tenor del gran èxit d’este dia de les paelles, jornada de confraternitat entre comparses i dels comentaris que al llarg de la jornada es van produir entre els comparseros i comparseras de les diferents comparses que ja conten que tan sols resten 68 dies per al dia de l´arribada de Carnestoltes i inici del Carnaval cada any diferent i sempre espectacular de Vinaròs”, conclouen.

Directe