“De Vinaròs a Àfrica” guanya el concurs de cartells pel Carnaval de Vinaròs 2023

Obra de Danielson Pires Da Rosa

L’obra con el lema “De Vinaròs a Àfrica”, de Danielson Pires Da Rosa ha resultat la guanyadora i per tant ja és el cartel anunciador del Carnaval de Vinaròs 2023. “Seguint el procés recollit en les bases i després que el passat dilluns el jurat Integrat per la regidora de festes, Paula Cerdà, el president de la Gestora de la COC Cristian Gracià; Cinta Barberá Redó, Directora de l’escola municipal d’Art, Marc Méndez Viver, Llicenciat en Belles Arts, especialitat escultura, Alfredo Gómez Acebes, Llicenciat en Història de l’Art. van decidir per la suma de la votació individual el seleccionar les tres propostes finalistes que avui han estat votades pels representants de les comparses. Un vot per comparsa que ha donat este resultat final”, apunten des de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC).

Les altres dos finalistes han quedat “Un carnaval amb molt de pes” de José Luis Garcia Alonso de Vinaròs i “En lo alto”, de Maximiliano Ezequiel Cossati Esindola de Multiva (Navarra)

“Recordem que han estat 44 les obres presentades procedent tant des de la nostra ciutat com de la Xina, concretament de Shanghái, passant per Betxí, Mundaka, Bizkaia, Mutilva, Navarra, Lalín, Pontevedra, València, Saragossa, Roda de Berà, Tarragona, Sevilla, Cartagena, Arre Nafarroa, Ciudad Real, Vitòria, Deltebre, Alcanar, Torreaguera, Múrcia, Conil de la Frontera, Cadis, Port de Sagunt, Las Vegas Corvera d’Astúries, Girona, Cabanillas del Campo, Guadalajara, Morella, Santa Magdalena, Alcalá de Henares i Oviedo”, expliquen.

L’acte de presentació del cartell guanyador s´ha portat a terme a les 12 hores, al pati del Mercat Municipal de Vinaròs, amb l’assistència de les autoritats de la ciutat, Junta de la Gestora de COC, i de les futures reines i reis del Carnaval, comparseros/es i públic en general.

Ja en estos moments, “es difon a través de les xarxes socials, Facebook, i en el canal de YouTube de la COC “Carnaval Vinaròs” un vídeo que recull totes les propostes rebudes, les finalistes i el cartell guanyador”, conclouen des del COC.

Directe