Peníscola consciencia la seua ciutadania amb activitats pel 25N

És el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha dut a terme, durant tot el mes de novembre, diferents tallers i activitats per a impulsar la inserció laboral, l’alfabetització digital i l’empoderament femení.

Avui, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, s’han dut a terme algunes de les activitats incloses dins del programa “Novembre és Benestar Social”. La jornada d’avui ha comptat amb la celebració d’un taller de defensa personal en l’edifici Sociocultural i una xarrada contra estafes en les dependències dels Serveis Socials municipals orientada a la tercera edat.

A més, avui també ha tingut lloc el lliurament del premi del concurs de TikTok impulsat des de la Regidoria contra la violència de gènere. Sandra Vázquez ha sigut la guanyadora d’aquesta edició del certamen “Peníscola per la igualtat i contra la violència de gènere” amb la seua obra publicada en la xarxa social. L’alcalde, Andrés Martínez, i la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, l’han felicitada personalment i li han fet lliurament d’una tauleta com a guardó.

Una altra de les accions que s’han impulsat aquest mes des de l’Ajuntament han sigut l’aprovació en el Ple municipal del Pla d’Igualtat i d’una declaració institucional per part de tots els grups municipals per l’eliminació de la violència contra les dones.

Directe