“Passos lleugers” de La Ravalera mostra la realitat de la violència contra les dones

Dins dels actes programats del 25-N a Vilafranca, s'ha celebrat la mostra de teatre Reclam

“Passos lleugers” de La Ravalera mostra la realitat de la violència contra les dones

La sala Carles Pons de Vilafranca ha acollit aquest divendres la representació de l’obra “Passos Lleugers”, interpretada pel grup de teatre “La Ravalera”. Aquesta actuació està dins de la mostra de teatre Reclam del 25-N i forma part de les activitats que s’han programat al poble per a commemorar aquesta data.

“Passos lleuguers” naix de una novel·la de l’escriptora italiana Dacia Maraini, que va passar anys replegant testimonis reals per a crear la seua obra.

Tot i que “La Ravalera” no va ser el primer grup en interpretar aquesta obra, la posada en escena escollida es la original, que va comptar amb la direcció de la mateixa Dacia Maraini.

Aquest guió suposa un important repte per als actors, ja que han d’expressar moltes emocions amb poc material, ja que la lectura dels testimonis és la que porta la càrrega dramàtica de la trama.

Nuria Vizcarro forma part de La Ravalera

La sala Carles Pons va registrar una molt bona entrada per aquesta funció, que forma part dels actes del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra la dona que s’han proposat a Vilafranca.

Directe