Benassal es manifesta i condemna la violència masclista pel 25N

Veïns i veïnes de totes les edats de Benassal s’han manifestat aquest matí a les 12h a les portes de l’Ajuntament per a expressar la seva ferma condemna davant la violència de gènere. En el marc del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, s’han reunit per a denunciar tot tipus d’acte i actitud masclista, i, de la mateixa manera, per a recordar que el masclisme ha de ser erradicat per complet d’una societat moderna del segle XXI. La lectura del manifest també ha servit per a recordar a totes les dones que han patit en silenci durant generacions, i per a solidaritzar-se amb totes les persones que han patit la violència masclista en qualsevol de les seves formes.

L’alumnat de l’IES Pere-Enric Barreda i Edo i del Col·legi Alcalde Fabregat han participat en la lectura del manifest i amb el disseny de pancartes reivindicatives. Durant la jornada també s’han lliurat els premis d’una exposició fotogràfica realitzada per l’alumnat de l’IES de Benassal, que ha estat allotjada a l’Ajuntament. Així, diverses generacions han participat d’un acte que també estableix les bases, any rere any, d’unes noves generacions que creixen amb valors basats en el respecte, l’educació i en la ferma condemna a la violència masclista. Aquest ha estat un acte que s’ha estat treballant durant moltes setmanes pels dos centres escolars en col·laboració amb l’Ajuntament de Benassal.

Directe