Vilafranca senyalitza el Passeig Bonavista amb els principals punts turístics locals

Amb marques que apunten el nom del punt turístic clau i la distància que hi ha cap a allí

L’Ajuntament de Vilafranca, a través del conveni signat amb el Consorci de Residus de la Zona Nord, ha finançat la senyalització del Passeig Bonavista amb marques que apunten el nom del punt turístic clau i la distància que hi ha cap a allí.

La senyalització està instal·lada al llarg del Passeig fins a arribar al santuari de la Mare de Déu del Llosar, un dels punts assenyalats. A més d’aquest enclavament històric, també es troba la direcció i distància fins a l’Arboretum, les Fonts del Llosar, construccions de pedra en sec o un parc infantil.

L’actuació pretén facilitar als i les visitants l’arribada cap a uns certs punts del terme municipal considerats claus en l’oferta turística de Vilafranca.

Directe