El Gran Mercat de Nadal i el Mercat Medieval protagonitzaran les activitats nadalenques a Peníscola

Tindran l'al·licient del seu espectacular enllumenat nadalenc

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat aquest dijous l’ampliació de dates dels mercats que protagonitzaran l’agenda festiva d’aquest Nadal en el municipi. El Gran Mercat de Nadal s’obrirà al públic el pròxim dia 3 de desembre, en la plaça de Santa Maria, fins al dia 24, per a la Nit de Nadal.

Durant els dies del pont de la Constitució, els llocs de venda estaran oberts al públic al llarg de tota la jornada, des del dia 12 i fins al 24, podran visitar-se en horari de vesprada. L’ambientació d’aquest Gran Mercat de Nadal és d’inspiració nòrdica i la seua oferta comercial està enfocada per a les compres nadalenques.

“Hem reforçat aquesta proposta i hem ampliat les seues dates per aprofitar l’èxit de l’any passat i continuar projectant aquesta activitat com una de les centrals de la nostra programació nadalenca, que contribueix a la dinamització de la nostra oferta comercial i compta amb un enclavament extraordinari, en el cor del nostre nucli antic” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

Quan acabe, tan sols uns dies després, el 29 de desembre, començarà el Mercat Medieval, per a finalitzar els últims dies de l’any, perquè es prolongarà fins al dia 1 de gener, “amb la seua peculiar i vistosa decoració, ambientada en l’edat mitjana, amb artesans i una oferta comercial molt especial” ha concretat.

Visites guiades
al patrimoni local

L’àrea de Turisme ha presentat també les visites guiades de temàtica de cinema, pels escenaris de pel·lícula de la ciutat, els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre, a partir de les 18.00h. A més, es durà a terme cada diumenge, a les 12.00h, la visita històrica.

El dia 6 de desembre, a les 11.00h, es durà a terme una visita de temàtica històrica; els dies 5 i 7, a les 17.00h, visites de temàtica de cinema; i el dia 8 una visita històrica, a les 11.00h.

Totes elles seran gratuïtes, prèvia inscripció en l’oficina d’informació turística

Directe