Vinaròs tria els tres cartells finalistes del Carnaval 2023

Hi ha hagut treballs enviats fins i tot des de Xangai

Una imatge d'arxiu del Carnaval de Vinaròs

Aquest dilluns s’ha realitzat la reunió del jurat que ha avaluat les 44 propostes rebudes per al concurs del cartell anunciador del Carnestoltes de Vinaròs 2023. “Els cartells participants procedeixen tant des del Baix Maestrat com de la Xina, concretament de Xangai, passant per Betxí, Mundaka, Bizkaia, Mutilva, Navarra, Lalín, Pontevedra, València, Saragossa, Roda de Berà, Tarragona, Sevilla, Cartagena, Arre Nafarroa, Ciudad Real, Vitòria, Deltebre, Alcanar, Torreaguera, Múrcia, Conil de la Frontera, Cadis, Port de Sagunt, Las Vegas Corvera d’Astúries, Girona, Cabanillas del Camp, Guadalajara, Morella, Santa Magdalena, Alcalá de Henares i Oviedo”, apunten des de l’organització.

El jurat ha estat Integrat per la regidora de festes, Paula Cerdà, el president de la Gestora de la COC, Cristian Gracià; Cinta Barberá Redó, Directora de l’escola municipal d’Art, Marc Méndez Viver, llicenciat en Belles arts, especialitat escultura; Alfredo Gómez Acebes, Llicenciat en Història de l’Art. Actuant com a secretari, sense vot, Mariano Castejón.

El Jurat ha valorat “tant la gran diversitat d’estils i el bon nivell aconseguit en les propostes, la qual cosa ha motivat que després de la visualització i estudi de totes les propostes hagi seleccionat 8 semifinalistes, i en votació i debat posterior, ha decidit seleccionar com les tres propostes finalistes que passen a la fase de votació a càrrec dels representants de les comparses, els números 4,30 i 42”.

▸ Núm.- 4 Lema: Al capdamunt.
▸ Núm.- 30 Lema: De Vinaròs a Àfrica.
▸ Núm.- 42 Lema: Un carnestoltes amb molt de pes

Aquest pròxim dissabte 26 de novembre, aquests 3 cartells passaran a votació per part de les 31 comparses, els qui decidiran el cartell guanyador. Els finalistes i el cartell vencedor es donaran a conèixer en un acte públic el dissabte dia 26 de novembre, a les 12 hores, al pati del Mercat Municipal de Vinaròs, amb l’assistència de les autoritats de la ciutat i de les futures reines i reis del Carnestoltes, comparseros/as i públic en general.

Quan es publique el guanyador, “es difondrà a través de les xarxes socials i en el canal de YouTube de la COC “Carnestoltes Vinaròs” un vídeo que recollirà totes les propostes rebudes. Des de l’organització agraïm personalment a tots els participants la seva implicació”, conclouen

Directe