El PP exigeix solucions immediates davant “el desmantellament de la sanitat pública”

A l'Hospital de Vinaròs han demanat ajuda al Síndic de Greuges davant la greu situació per la falta de personal

El Partit Popular de la província de Castelló exigeix al president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig solucions immediates “davant la greu situació que pateixen els castellonencs pel desmantellament de la sanitat pública per part del PSOE”. La diputada provincial del PP Nieves Martínez alerta que la falta d’anestesistes a l’Hospital General ha obligat a reprogramar operacions, tal com denuncien els sindicats. “La falta d’anestesistes se suma a les reivindicacions dels metges d’Urgències, que alerten d’un col·lapse de fins a 9 hores d’espera per als pacients”, indica Martínez.

“El col·lapse sanitari que pateixen els castellonencs per la falta de mesures de Puig afecta de ple també a l’Hospital de Vinaròs”. La diputada provincial del PP explica que “a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, els Caps de Servei han demanat al Síndic de Greuges ajuda davant la greu situació que estan vivint provocada també per la falta de personal”.

“La situació de la sanitat a la província de Castelló és totalment inviable”, adverteix la diputada provincial del PP. Així ho confirmen els sindicats CSIF i CCOO que alerten d’una situació alarmant ja que la falta de personal en el Servei d’Anestesiologia de l’Hospital General de Castelló ha obligat a tancar quiròfans del centre castellonenc i la Junta de Personal ha considerat la possibilitat de derivar totes les operacions d’oftalmologia a l’Hospital Provincial de Castelló.

“La sanitat pública castellonenca està col·lapsada i sobrepassada a l’Hospital Comarcal de Vinaròs. Una situació molt greu davant la qual és necessari que Puig actue immediatament”, insisteix la diputada provincial Nieves Martínez.

“Ximo Puig és el principal culpable del desmantellament de l’excel·lència sanitària de la nostra província. És el causant d’unes polítiques regressives en matèria de salut i el braç que ha executat la devastació en el nostre sistema públic de salut”, denúncia la diputada provincial del PPCS Nieves Martínez.

Directe