L’Ajuntament adquireix un nou vehicle per a la Unitat Canina de la Policia Local

Compta amb les condicions més modernes per a garantir el benestar dels gossos

L’Ajuntament adquireix un nou vehicle per a la Unitat Canina de la Policia Local. Es tracta d’un furgó equipat amb totes les característiques d’un vehicle policial per a poder desenvolupar les tasques de seguretat ciutadana i trànsit, a més de comptar amb les condicions més modernes per a garantir el benestar dels gossos.

En concret, té dues ubicacions per als cans, sistemes de refrigeració i ventilació independents, control de temperatura i aire, desguassos, llum interior a l’habitacle, dispensador d’aigua i càmeres per a comprovar l’estat dels gossos en tot moment. Així mateix, també disposa d’una bateria auxiliar per a poder proporcionar el subministrament necessari per als equips de refrigeració i ventilació.

La principal característica és poder transportar als gossos de la Unitat Canina de la manera més confortable i segura possible, que a més s’adapte a les característiques climàtiques de l’estiu. D’altra banda, el vehicle té els elements visuals i acústics propis d’un vehicle policial, així com els equipaments d’extintor o cinta d’abalisament.

Directe