Benicarló celebra el Dia Mundial de la Infància

Amb la celebració del ple del Consell Municipal d'Infància i Adolescència

Dins de les accions per commemorar el 20 de novembre, Dia Mundial de la Infància, el divendres es va celebrar la sessió plenària del Consell Municipal d’Infància i Adolescència (CMIA), on es van presentar les noves i nous membres després de les eleccions realitzades el curs passat.

Les xiquetes, xiquets i adolescents van donar compte de les accions i activitats dutes a terme en l’últim trimestre de l’any, van exposar una sèrie de propostes i necessitats que han observat al voltant de les diferents línies estratègiques que formen part del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència (PMIA) i que els preocupa i afecta directament.

Durant les pròximes setmanes es muntaran diferents punts d’informació del CMIA als centres educatius, on es donarà visibilitat a les accions del CMIA i on l’alumnat podrà proposar les seues pròpies accions a dur a terme.

Directe