Peníscola presenta les seues Festes d’Hivern per a l’últim cap de setmana del mes de novembre

Actuacions, disco-mòbil, vaquetes, el dia de les paelles, activitats infantils i l'habitual presentació d'equips del Bàsquet Club Peníscola

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat aquest matí la programació de les Festes d’Hivern, que se celebraran en el municipi del pròxim divendres 25 al diumenge 27 de novembre. Durant aquests tres dies Peníscola acollirà activitats que congregaran veïns i visitants en un enclavament d’excepció com el Dia de les Paelles o el “tardeo” del dissabte.

Els actes es concentraran en la plaça de Santa María, carrer Saiz de Carlos i plaça de Bous. Serà en aquesta última on la Reina de les Festes i la Cort d’Honor inauguraran la programació amb l’Encesa de Traques. “Són festes per a gaudir tant en família com amb amics, uns dies molt esperats per tots els veïns i veïnes que treballen intensament a l’estiu” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.

L’edil ha subratllat que en aquestes festes no faltarà la música ni la gastronomia local, amb les tradicionals entrades i l’actuació d’orquestres, la celebració del dia de les paelles, així com tampoc les activitats per als més xicotets.Destaca enguany l’actuació del grup Radiohéroes i Azúcar Moreno, que amenitzaran el matí i la vesprada del dissabte.

Per part seua, l’alcalde de Peníscola ha destacat la previsió d’una alta participació en les activitats, “són unes festes molt nostres, en els quals ens trobem després de la temporada intensa de treball estival, per a gaudir dels nostres costums junts”.

Directe